Hogyan vásárolj webáruházunkban?

Nem kell regisztrálnod magad illetve céged ahhoz, hogy termékeket megtekints, bővebb információt kaphass róluk, vagy az árakról tájékozódj.

Érvényes rendelést csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adataid megadásával adhatsz fel. Ezt a regisztráció menüpontra kattintva teheted meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Itt hívnánk fel a figyelmed arra, hogy olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen munkanapokon 9-17 óra között vissza tudjuk igazolni megrendelésed.

1. lépés | bevásárló kosár

A kiválasztott terméket a bevásárló kosarába a "Kosár" gombra kattintva teheted bele. A vásárlást követően kattints a "Fizetés" gombra. Minden felhasználó, aki rendelést ad fel boltunknak, elfogadja az Üzletszabályzatot, melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve. A bevásárló-kosaradba bármennyi terméket belehelyezhetsz és leellenőrizheted a mennyiséget valamint az árat egyaránt. Így azonnal láthatod, hogy összesen mennyit fogsz fizetni.

2. lépés | vásárló adatai

A második lépés dolga, hogy informáljon minket arról, hogy hová szeretnéd a megrendelt árut szállítatni. Regisztrált felhasználóink a profilbeállításokon belül több címet is eltárolhatnak és egyetlen kattintással kiválaszthatják a megfelelő szállítási címet.

3. lépés | szállítási mód

Ebben a lépésben választhatod ki, hogy megrendelésed milyen módszerrel szeretnéd házhoz szállítatni.

  • Személyes átvétel - a rendelés elkészítését követően kapcsolatba lépünk Veled, hogy mikor veheted át a megrendelt árut.
  • Futárszolgálat - a kézbesítés munkanapokon 09:00 - 18:00 történik - a szállítás ideje 3-5 munkanap, de nagyságrendtől függően változhat. Amennyiben a kézbesítési időpont nem felel meg Neked, egyeztess egy újabb időpontot a futárszolgálattal. A megrendelt áru a raktárkészlettől és a nagyságtól függően, több csomagba lehet elhelyezve.

4. lépés | fizetési mód

Utolsó előtti lépésként ki kell választanod a fizetés módját. Webáruházunkban jelenleg az alábbi fizetési módok érhetők el:

  • Készpénzes fizetés átvételkor A végösszeget a címünkön az áru átvételekor fizeted meg.
  • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel) A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeted meg.
  • Banki átutalás - Az áru ellenértékét előre fizeted meg. A megrendelés kiegyenlítését követően visszaigazolást küldünk a pontos szállítási idő megjelölésével!

5. lépés | megrendelés befejezése

Már nem maradt más hátra, mint a megrendelésed leellenőrzése és jóváhagyása. Ezután rendszerünkbe automatikusan bekerül a megrendelésed. A sikeres megrendelésed felvételéről e-mailben értesítünk.

6. lépés | megrendelés módosítása

Olyan terméket rendeltél, amely már nem érdekel? Kiválasztanál egy új típust vagy módosítattni szeretnél valami mást a megrendeléseden? Bátran lépj velünk kapcsolatba telefonon, vagy e-mailen keresztül, vagy írj üzenetet a megrendelésedhez a webáruházunkba történő bejelentkezést követően!


Kellemes vásárlást kívánunk!